Me yhdessä – iloa elämään

Posted on Posted in Blogikirjoitukset

Lahden MM-hiihdot 2017 ovat onnellisesti ohi ja oli ilo olla mukana kannustamassa suomalaista hiihtoa paikan päällä. Hiihtäjien yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tekeminen näkyi sekä menestyksessä että iloisten onnistumisten kautta kotiyleisön edessä. Me suomalaiset saimme loistavan mahdollisuuden kannustaa urheilijoita menestykseen sekä näin unohtaa menneet taakat ja katsoa tulevaisuuteen. Tämä on toivottavasti tavoite meillä kaikilla, kohti uutta ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Vietämme Suomi 100 -juhlavuotta ja tapahtumia riittää koko vuoden ajan. Teemalla ”Me yhdessä” koko Suomi saa nauttia yhdessäolosta mm. unelmien liikuntapäivän ja luonnon päivän sekä satojen muiden tapahtumien merkeissä. Meillä kaikilla onkin mahdollisuus osallistua Suomi 100 juhlavuoteen oman kiinnostuksen ja voimavarojen mukaan. 

Me yhdessä vaikutamme tulevaisuuteen ja suuntaan mihin olemme menossa. Me yhdessä rakennamme Suomesta ja omasta kotikaupungista viihtyisän asuin- ja elinympäristön, jossa on hyvä elää ja palvelut toimivat. Me yhdessä teemme Oulusta elinvoimaisen, jossa luonto ja ympäristö sekä ihmiset toimivat tasapainossa toisiaan kunnioittaen. Vihreyttähän löytyy yli viisi miljoonaa Suomesta ja yli 200 000 asukkaan verran Oulusta. Me yhdessä teemme ratkaisuja ja vaikeitakin päätöksiä, jotka kestävät eivätkä rasita tulevia sukupolvia liiaksi. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja osallistumalla tuomme iloa ihmisten jokapäiväiseen arkeen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämään.